SecPoint Partner inschrijfformulier

Word nu partner van de beste netwerkbeveiligings leverancier van Nederland. SecPoint Nederland is gespecialiseerd op het gebied van ICT beveiliging, Informatiebeveiliging, Internet beveiliging, Cybersecurity en Netwerk beveiliging.

Onze missie

De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor kleine en grote ondernemingen. We besteden veel tijd en moeite in voortdurende ontwikkeling en bieden regelmatig upgrades met oplossingen voor de nieuwste bedreigingen, want het is belangrijk om continue bescherming te garanderen. Wij hebben kantoren in Denemarken, Nederland, Griekenland en honderden resellers en geautoriseerde distributeurs over de hele wereld. U krijgt als SecPoint Partner optimale service en support. Onze focus ligt op samenwerking.

Deze samenwerking is gebaseerd op:

 • Marge: U heeft op elke aankoop uw terugkerende marge.
 • Overzichtelijk Oplossingsportfolio: Een overzichtelijk en klein assortiment aan oplossingen, waardoor het overzichtelijk en duidelijk is voor u en uw klant
 • Kennis:  Kennis is macht. Wij geven daarom trainingen, workshops en bieden marketing ondersteuning aan waardoor u kunt blijven ontwikkelen, om uw klanten nog beter te bedienen
 • Klantenbinding:  SecPoint doet net dat stapje extra en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, als u problemen heeft buiten de kantoortijden, dan proberen wij ook klaar te staan voor onze klanten.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer (verplicht)

  Eventuele opmerkingen