SecPoint Protector

De  Protector voor ICT security is zeer krachtige Unified Threat Management (UTM ) oplossing met alle noodzakelijke beveiligingsmodules voor maximale netwerkbeveiliging. Onze Protector is snel in te zetten door een zeer snelle Plug and Play installatie. Het is niet nodig om hierdoor uw netwerk te her configureren.

Met oog op Security Management geeft de Protector met UTM de meest optimale ICT beveiliging met een unieke meerdere lagen controle voor maximale bescherming

Onze Protector is wereld eerste Unified Threat Management  systeem met een  Vulnerability Assesment Scanner. Met de verschillende beveiligingsmodules kan de beheerder lokaal de internetbeveiliging, informatiebeveiliging en netwerkbeveiliging verhogen en intern analyseren.

Protector Appliance icon

Protector Virtuele Editie Appliance icon

Protector Virtuele Appliance

De virtuele appliance van de Protector is verkrijgbaar voor diverse VMware virtualisatie platformen zoals VMware  vSphere Hypervisor ESXi en voor de Microsoft Hyper-V virtualisatie platformen. De virtuele appliance is ook voor ander platformen geschikt gemaakt met de beschikbaarheid van het Open Virtualization Format (OVF)

Wanneer Flexibiliteit van belang is dan adviseren wij de Virtuele Appliance zodat de oplossing met uw onderneming kan meegroeien.

De Penetrator

Bij netwerk beveiligen biedt de Penetrator een zeer uitgebreide Vulnerability Assessment and Penetration TestingVAPT ) oplossing met een database  van 59000+  zwakheden  (Vulnerabilities) om uw netwerkbeveiliging van binnen of van buiten af goed te kunnen analyseren, waarbij aanwezige zwakheden gelijk zichtbaar worden.

Penetrator Appliance icon

Pen testing Vulnerability scanner

Penetrator Virtuele Appliance

De virtuele appliance van de Penetrator is verkrijgbaar voor diverse VMware virtualisatie platformen zoals VMware  vSphere Hypervisor ESXi en voor de Microsoft Hyper-V virtualisatie Platformen. Maar de virtuele appliance is ook voor andere platformen geschikt gemaakt met de beschikbaarheid van het Open Virtualization Format (OVF)

Wanneer Flexibiliteit van belang is dan adviseren wij de Virtuele Appliance zodat de oplossing met uw onderneming kan meegroeien.

Portable Penetrator Scanner

De Portable Penetrator is de mobile versie van de Penetrator. De Penetration Testing VAPT oplossing heeft een database van 59000+  Vulnerabilities. Voor Wifi beveiligen is dit krachtige beveiliging systeem uitgebreid met een Wifi Module. Hiermee kunnen Wifi netwerken doorgelicht en gescand worden. Eventuele aanwezige zwakheden komen hierdoor snel aan het licht.

De Portable Penetrator is een bundel van een Dell Laptop met daarop geïnstalleerd de Portable Penetrator software.

Portable Penetrator Scanner

Portable Penetrator Virtuele Editie

Portable Penetrator Virtuele Editie

De Portable Penetrator virtuele editie is een echte mobile versie van de Penetrator de Penetration Testing ( VAPT ) oplossing.  De Virtuele editie is op dit moment te gebruiken voor diverse VMware virtualisatie platformen zoals VMware  Player, Fusion for Mac Workstation for WindowsWorkstation for Linux en ook voor de Microsoft Hyper-V virtualisatie Platformen. Maar de virtuele editie is ook voor andere platformen geschikt gemaakt met de beschikbaarheid van het Open Virtualization Format (OVF) (Oracle Virtual box)

Wanneer Flexibiliteit en mobiliteit van belang zijn dan adviseren wij de Virtuele editie zodat de oplossing eenvoudig op uw huidige laptop kan worden geïnstalleerd zodat de hardwarekosten laag blijven.

Cloud Penetrator

De Cloud Penetrator is de Online SAAS versie van de Penetrator de Penetration Testing ( VAPT ) oplossing met een database  van 59000+  zwakheden  (Vulnerabilities), inzet baar als dienst of als Security Monitoring service voor alle Online device (firewalls) en of Website

GEEN zorgen voor bijhouden van de software en/of de updates, GEEN kosten voor de hosting, of GEEN stroomkosten en GEEN extra kosten voor de hardware.

Secpoint Webcheck