SecPoint ICT oplossingen

De specialist in ICT Oplossingen

Bij SecPoint begrijpen we dat de IT infrastructuur het fundament is van uw complete automatiseringsorganisatie en dat zonder een stevig fundament het geheel als een kaartenhuis in elkaar zakt. Daarom besteden we veel aandacht aan infrastructuur en alle ontwikkelingen op dit gebied.
SecPoint biedt diverse ICT oplossingen voor bedrijven. Onder MKB ICT valt een groot vak binnen de ICT. SecPoint is in het bezit van veel kennis en kunde op dit vlak en weet ICT voor bedrijven altijd succesvol toe te passen of het probleem op te lossen. Wij zijn een jong en dynamisch team en we houden ervan om uitgedaagd te worden. Heeft u als bedrijf een ICT probleem liggen waar u zelf niet uitkomt? Wij lossen het op!

SecPoint ICT oplossingen

De ICT oplossingen van SecPoint zijn door de jaren heen door ontwikkeld met 200% focus op haar klanten. Soms onlogische zaken zijn toegevoegd omdat de SecPoint klanten er om vroegen. Natuurlijk ook vanwege het feit dat sommige dingen gewoon briljante ideeën waren.

SecPoint ICT oplossingen

Waarom SecPoint

Weg phishing
Weg Malware
IT Security
Anti Spam Web Filter
Next Gen Firewall
IPS
Vulnerability Management
Vulnerability Assessment
Pentesting

ICT Oplossingen voor bedrijven

Voor de ICT oplossingen voor bedrijven ligt onze focus altijd op stabiliteit, veiligheid en toekomstvastigheid. Technische kennis is essentieel, maar u kiest uw IT partner niet uitsluitend op haar vakkennis, maar ook op de wijze waarop deze wordt toegepast en gecommuniceerd. Met open en eerlijke communicatie behalen wij het beste resultaat. Wij zijn daarnaast proactief en betrokken bij uw organisatie. Door onze flexibele en directe mentaliteit spelen wij slim en snel in op nieuwe innovaties en ontwikkelingen voor uw IT infrastructuur.

Wilt u weten wat wij met ICT voor uw MKB-bedrijf kunnen betekenen? ICT is voor ons niet heel anders dan andere ICT problemen.
De complexheid ligt echter vaak hoog binnen het MKB, maar dat is precies waar wij van houden! Wij zijn een IT en ICT bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en daag ons uit!