De Penetrator, Penetration Testing Appliance

De SecPoint Penetrator is een unieke vulnerability scanner die een kwetsbaarheid vulnerability scan kan maken. Een kwetsbaarheid scan is het proces dat kwetsbaarheden identificeert en kwalificeert.

Deze scan kan plaatsvinden op het interne netwerk alsmede op systemen die direct op het Internet staan aangesloten. Deze scan brengt in kaart hoe het met de beveiliging is gesteld en of er configuratie fouten aanwezig zijn. Vergelijkbaar met de APK keuring van uw auto.

Waarom een vulnerability scan problemen kan oplossen?

Natuurlijk kan een risicoscan aantonen wat de gevolgen kunnen zijn voor een organisatie als een bepaalde maatregel niet wordt genomen. Maar u krijgt natuurlijk meer begrip als u kunt aantonen dat het ook nog geld oplevert en het liefst op een zo kort mogelijk termijn.

De Penetrator is een hybride Vulnerability Management oplossing, de concurrentie dwingt u een keuze te maken. Met een SecPoint oplossing hoeft u geen keuze te maken. De Penetrator is in te zetten in meerdere ICT Security gebieden.

Alle Penetrator oplossingen zijn gecertificeerd door CVE by MITRECVSS en HIPAAcompatible-logos

datanews 2016 penetrator

Penetretor Netwerkschema

Vulnerability Management

Vulnerability Management Interne netwerken

 • Local Area Network (LAN)
 • Virtual Private Networking (VPN)
 • Interne Servers/Workstation

Vulnerability Management Externe netwerken

 • Publieke servers
 • Perimeter-security (firewall)
 • Routers

Vulnerability Management Web Applicaties

 • Website / Webshop
 • Web Application Vulnerability Scan
 • Klantenportal / Extranet

Vulnerability Management als Dienst

 • Saas Software als Service
 • Website Security Check
 • Security Assessment

Appliances

pentrator

Virtuele Editie

Penetrator Virtuele Editie doos

Virtualization Buttons

Key Features

Vulnerability Management

Pen. Testing

Vulnerability Scanning

Distribution System

Ticket Management

Cloud SAAS

Vulnerability scan uitvoeren? SecPoint Penetrator vulnerability scanner

Optimale security met de SecPoint Vulnerability Scanner

De Penetrator van SecPoint scant regelmatig jou netwerk op zwakke plekken of alle aanwezige kwetsbaarheden in je webapplicaties. Ook jou firewall kan worden gescand om te zien of jou online beveiliging jij wel voldoen beschermt.

Krijg direct toegang tot ons platform. Probeer nu de eerste 30 dagen gratis.

Optimale security met de SecPoint Vulnerability Scanner

Met de Penetrator biedt SecPoint een uniek 24 uurs dienst met een onbeperkte veiligheidscontrole over jouw online systemen en Web applicaties. Met de Penetrator: een volledig geautomatiseerde security scan, met ruim 25 jaar kennis speciaal ontwikkeld voor elk MKB bedrijf.
Bij een Penetrator bepaal jij wanneer, hoeveel keer en hoe vaak jij jouw online systemen scant. Maak je gebruikt van de module Distribution Systeem dan kun je ook je intern netwerk 24uur per dag scannen.

Multi language rapportages - Vulnerability scanner

Multi language rapportages

Voor elk gevonden issue wordt een audit trail bijgehouden. In deze audit trail is zichtbaar wanneer de SecPoint Penetrator? het probleem geconstateerd heeft, maar ook wanneer het gedeeld, geaccepteerd, vrijgegeven of becommentarieerd is en door wie. Op deze manier kun je eenvoudig aantonen dat je organisatie ‘in control’ is.

Regelmatige een beveiligingsscan uitvoeren – Vulnerability scanner

Onze Penetrator scant als een doorlopend proces, net zo vaak al jij wilt. Hackers vinden continu andere manieren om systemen te hacken. De Penetrator ontdekt elke dag meerdere nieuwe vulnerabilities en hackmethodes. Hierdoor kan jou netwerk of omgeving plotseling te hacken zijn. Het is daarom zeer belangrijk dat jij je netwerk elke dag scant met onze Penetrator vulnerability scanner.

Regelmatige een beveiligingsscan uitvoeren - Vulnerability scanner

Regelmatige een beveiligingsscan uitvoeren - Vulnerability scanner

Welke onderdelen worden er gescand?

In vergelijking tot andere vulnerability scanner biedt de Penetrator een efficiënte manier van beveiliging. De Penetrator vindt daardoor meer vulnerabilities en is op meerdere plaatsen in te zetten Hieronder vind je meer informatie over onze vulnerability scan:

Waarom de Penetrator Vulnerability Scanner

Jij wilt als klant terecht hoge eisen stellen aan een goed advies over cybercrime, een correcte uitvoering tegen cybercrime en volop aandacht voor nazorg, onderhoud en service. Daarom beschikken wij over een efficiënt georganiseerde oplossing, die 24 uur per dag paraat staat. Door de stappen, acties en navigatie van criminelen na te gaan, kunnen wij als SecPoint vergelijkbare aanvallen tegengaan voordat ze plaatsvinden op het echte netwerk. Wij denken dus proactief en verzorgen optimale beveiliging voor jou en uw klanten.

Het platform voor maximale netwerkbeveiliging

SecPoint heeft als missie om iedereen te beschermen tegen een zeer voordelig tarief. We vinden dat iedereen er vanuit moet kunnen gaan dat zijn of haar gegevens veilig zijn. Het is daarom onze ambitie organisaties wereldwijd te helpen met hun beveiliging met het beste securityplatform ter wereld. Die ambitie realiseren we door proactief ons product uit te bereiden en met jou mee te denken als we praten over informatiebeveiliging. Wil je meer weten over onze SecPoint Vulnerability Scanner Meld je dan aan voor onze workshops.

Release notes Penetrator

Bekijk alle release notes van de SecPoint Penetrator vulnerability scanner

Bekijken