Succesverhaal SECWATCH

SecPoint Partner

SecPoint klantenbeoordelingen

 SECWATCH
SecPoint

SECWATCH, informatiebeveiliging & ethical hackers

SECWATCH is in 2005 opgericht door de heer Henk-Jan Angerman, een CEH (Certified Ethical Hacker) en Marc Ligthart. (CISM, CISP)
Henk-Jan houdt zich al sinds 1999 bezig met cybersecurity. Hij kruipt al jaren in de huid van de ‘bad guy’ en omzeilt op diverse manieren de beveiliging van organisaties.
Zo krijgen zij first-hand experience over het gevaar van een cyberaanval en welke gevolgen deze kunnen hebben. Hij kan u alles vertellen over bedreigingen en uitdagingen zoals ransomware, big data, cybercrime, fraude en cloud.

SECWATCH en SecPoint

SECWATCH heeft ethische hackers in dienst die zich inzetten voor gerenommeerde organisaties, overheid, semi-overheid, non-profit organisaties en bedrijven. Zij weten alles van endpoint protection, bypass technieken, website exploitation, terminal server en Citrix exploitation, IPS/IDS evasion techniques, advanced automated vulnerability scanning, red teaming, hijacking, man in the middling en meer. Klinkt allemaal heel technisch, maar wat telt is het eindresultaat.
Het team is supergemotiveerd en gespecialiseerd in diverse aspecten van beveiliging, om hackers slim af te zijn besteden ze een kwart van hun tijd aan training zodat zij voor elke situatie gereed zijn. Online werken moet veilig, dat is in het belang van bedrijven en van de maatschappij als geheel. De bewustwording over die veiligheid en risico’s die daaraan kunnen kleven vinden zij cruciaal.

SECWATCH is sinds 2010 partner van SecPoint en wij zijn erg trots op deze samenwerking.

Samenwerking tussen SECWATCH en SecPoint

Henk-Jan Angerman SECWATCH

Henk Jan Angerman

Sr. Certified Ethical Hacker and Licensed Penetration Tester

“Het stelen van spullen is uit, het stelen van persoons- en bedrijfsgegevens is hot.”

SecPoint ICT automatisering

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.