Vulnerability scan website

Op zoek naar een vulnerability scan website? Met de Cloud Penetrator biedt SecPoint een uniek 24 uurs dienst met een onbeperkte veiligheidscontrole over uw online systemen en Web applicaties. Met de Cloud Penetrator: een volledig geautomatiseerde vulnerability scan website, met ruim 15 jaar kennis speciaal ontwikkeld voor elk MKB bedrijf.
Waar de concurrenten wekelijks, maandelijks of elk kwartaal uw systemen scannen. Biedt de Cloud Penetrator een dagelijkse vulnerability scan website aan voor slechts 35 euro cent per dag.

Waarom deze dienst?

U wilt als klant terecht hoge eisen stellen aan een goed advies over cybercrime, een correcte uitvoering tegen cybercrime en volop aandacht voor nazorg, onderhoud en service. Daarom beschikken wij over een efficiënt georganiseerde servicedienst, die 24 uur per dag paraat staat. Door de stappen, acties en navigatie van criminelen na te gaan, kunnen wij als SecPoint vergelijkbare aanvallen tegengaan voordat ze plaatsvinden op het echte netwerk. Wij denken dus met u mee en verzorgen optimale beveiliging voor u en uw klanten.

SecPoint cloud penetrator logo

Vulnerability Management

Vulnerability Management Externe netwerken

  • Publieke servers
  • Perimeter-security (firewall)
  • Routers

Vulnerability Management Web Applicaties

  • Website / Webshop
  • Web Application vulnerability scan website
  • Klantenportal / Extranet

Vulnerability Management als Dienst

Vulnerability Management als Auditor

Key Features

Vulnerability Management

Pen. Testing

Vulnerability Scanning

Distribution System

Ticket Management

Cloud SAAS