Succesverhaal Forest-IT

SecPoint Partner

SecPoint klantenbeoordelingen

Succesverhaal Forest-IT
SecPoint

Forest-IT, informatie beveiliging en risico management

Forest-IT is gespecialiseerd in informatie beveiliging en risico management voor overheden en het bedrijfsleven wereldwijd. IT is steeds een belangrijker onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering en behoort het zelf vaak tot de core business.
Ondernemingen willen ook steeds meer en sneller ongelimiteerd gebruik maken van innovatieve IT. Dat kan, maar er moet ook beseft worden dat cybercrime bestaat. Mede daardoor bestaat ook de noodzaak om uw vertrouwelijke data, systemen, applicaties en netwerken te beveiligen. Forest-IT; specialist in risk management en information security kan u hierbij helpen.
Forest-IT levert een groot scala aan diensten op het gebied van risico management en informatie beveiliging waarbij wij van mening zijn dat dit de dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk mag beperken. Ze zijn o.a. gespecialiseerd in risico management, security architectuur, het leveren van consultancy en maatwerkoplossingen, audits (technisch, proces etc.), social engineering en nog veel meer.

Samenwerking tussen FOREST IT en SecPoint

FOREST IT had interesse om de Penetrator van SecPoint uit te proberen, na een proefperiode die tevreden was afgesloten is er besloten om de Penetrator oplossing van SecPoint blijven te gebruiken.

Samenwerking tussen FOREST IT en SecPoint

Henri Gloudemans Forest-IT

Henri Gloudemans

Enterprise Security Architect

“Informatie beveiliging mag geen showstopper zijn.”

SecPoint ICT

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.