Succesverhaal CSL-HSI automatisering

SecPoint klantenbeoordelingen

CSL HSI automatisering
SecPoint

Wie is CSL-HSI automatisering?

CSL-HSI automatisering is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2000 en levert haar automatiseringsproducten en diensten uitsluitend aan het bedrijfsleven. Een team van specialisten zorgen voor goede oplossingen voor diverse ICT vraagstukken die binnen ieder bedrijf kunnen spelen. Bijvoorbeeld virtualisatie technieken, thuiswerken, thuiswerkplekken, gratis pushed e-mail, gratis bellen, beveiliging en firewall technieken, anti-spam oplossingen, offsite en onsite backup en nog veel meer.

Waarom heeft CSL-HSI automatisering voor SecPoint gekozen?

Voorheen maakte CSL-HSI gebruik van een andere spamfilter, vanwege ontevredenheid zijn ze daar weggegaan om op zoek te gaan naar een nieuwe spamfilter. Zodoende kwamen zij terecht bij SecPoint, na het uitproberen van Protector kwamen zij tot het oordeel dat het de ideale vervanging was. Er miste alleen nog wel wat toepassingen, deze zijn voorgelegd aan het Deense SecPoint team en zijn zonder problemen toegevoegd.

SecPoint protector anti-spam schema

Freddy Hüttner

Freddy Hüttner

CEO CSL-HSI automatisering

“Na het uitproberen van de Protector kwamen wij tot het oordeel dat het de ideale vervanging was”

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.

SecPoint Nederland

SecPoint Protector succesverhalen

Anti-spam oplossing van SecPoint

De Anti-spam module is wellicht een van de belangrijkste onderdelen van de SecPoint UTM oplossing. De module bestaat uit drie delen:

  • 1. Anti spam
  • 2. Anti virus
  • 3. Email attack protection.

Deze drie delen zorgen voor een krachtige module die een optimale filtering kwaliteit bieden. Virussen en phishing pogingen zijn verleden tijd, met de Protector van SecPoint is uw systeem veilig.