Succesverhaal GFLEX

SecPoint Partner

SecPoint klantenbeoordelingen

Succesverhaal Gflex
SecPoint

Wie is GFLEX?

GFLEX is een allround ICT bedrijf dat voor vrijwel elk probleem een oplossing heeft. Of het nu om standaard ICT-advies of IoT gaat, zij staan voor u klaar.
Op de site van GFLEX kan je inzien wat deze oplossingen precies inhouden, deze worden op een duidelijke manier uitgelegd. Ook kan je onderaan elke pagina zien wat het beste bij uw type bedrijf past.

Wat gebruikte GFLEX voorheen?

Voorheen maakte GFLEX gebruik van ‘CleanPort’, een Nederlands bedrijf dat de beveiliging van e-mailverkeer verzorgde. In 2010 werd CleanPort overgenomen door Avira GmbH, een security software bedrijf uit Duitsland. Deze werd op zijn beurt op 28 februari 2018 weer overgekocht door Hornetsecurity. In maart maakte CleanPort bekend dat zij zouden stoppen met het leveren van diensten. Dit gebeurde definitief in juli.

Gflex kiest voor SecPoint

Gerwin Eersen Gflex

Gerwin Eersen

Directeur Gflex

“Na uitgebreid testen van de SecPoint Protector was de keuze al snel gemaakt om de klanten van GFLEX over te zetten naar de Protector”

De samenwerking tussen SecPoint en GFLEX

Na uitgebreid testen van de SecPoint Protector was de keuze al snel gemaakt om de klanten van GFLEX over te zetten naar de Protector. Gedurende deze test kwam GFLEX echter wel met een vraag, ze waren namelijk benieuwd of de Protector beschikte over een soort MX-Record configuratie. Na overleg met het development team van SecPoint is er voor gekozen om deze uitbreiding toe te voegen aan de Protector. Deze feature is binnen 2 weken toegevoegd zodat GFLEX zo snel mogelijk aan de gang kon gaan met het leveren van anti-spam diensten.

Deze dienst is ook beschikbaar voor alle andere SecPoint klanten die een geldige licentie hebben, zonder extra kosten.

De samenwerking tussen SecPoint en GFLEX

SecPoint Nederland

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.