protector-next-generation-firewall

Next Generation Firewall

Waarom een Next Generation Firewall?

Weet u wat er zich allemaal afspeelt in uw netwerk? De maatschappij en de mentaliteit van uw personeel is ingrijpend aan het veranderen. Social Media en smartphones en bieden veel mogelijkheden, maar vormen ook bedreigingen.

De beste Next Gen Firewall oplossing voor bedrijven

Veel bedrijven vragen zich af, hoe ze de integratie hiervan op een veilige en verantwoorde manier kunnen realiseren. Dit zonder dat bedrijfsgevoelige informatie het bedrijfsnetwerk verlaat. Met de maximale controle over uw netwerk maakt men een begin naar een veiliger netwerk. De Next Gen Firewall verzorgt een complete laag van bescherming zonder concessie te moeten doen op bijvoorbeeld de bandbreedte. De gekozen hardware is gekozen om meerdere jaren gebruik te maken van de power van de unit. Voor maximale flexibiliteit kan men het beste de virtuele editie nemen.

Voor meer informatie over alle SecPoint oplossingen kijk de producten en oplossingen.

SecPoint Next Generation Firewall - Next Gen Firewall

Wat is Next Generation Firewall?

SecPoint Next Generation Firewall - Next Gen Firewall

Een Next Generation Firewall analyseert alle applicaties die gebruik maken van uw netwerk en de eigenschappen die daarbij horen.
Met de Next Generation Firewall kan men heel specifiek bepalen wat wel en niet is toegestaan. Je kunt o.a. filteren op mailverkeer, websiteverkeer en/of alle applicatie die te gebruiken via het internet zoals bijvoorbeeld bestandsdelen (Dropbox). Bij email filtering kun je filteren op e-mails met bijlages met een bepaalde bestandstype. Bijlages van een bepaalde bestandsgrootte of zelfs op keyword niveau dit hoort bij Email filtering.  Een Next Generation Firewall combineert inzicht met duidelijk rapportage voor maximale veiligheid.

Lagere kosten

Uit veel praktijkvoorbeelden blijkt dat veel gebruikers het bedrijfsnetwerk gebruiken voor andere doeleinden dan uw primaire bedrijfsprocessen.
Een Next Generation Firewall filtert en blokkeer, al het ongewenste verkeer. Er wordt gedetailleerd gekeken naar de communicatie vanuit het netwerk van en naar het Internet.
Dataverkeer voor de primaire bedrijfsprocessen is eenvoudig te herkennen. Internet misbruik wordt in kaart gebracht en kun je weer gebruiken in de toekomst.
Hierdoor kun je datacapaciteit weer gebruiken waar die eigenlijk voor is bedoeld was en bespaart men op de kosten voor het upgraden van de bandbreedte en noodzakelijk hardware upgrades.

Thema Blok 1