Succesverhaal Valk Solutions

SecPoint Partner

SecPoint klantenbeoordelingen

Succesverhaal Valk Solutions
SecPoint ICT Beveiliging

Valk Solutions, retail dienstverlening.

Volgens Valk Solutions zit de wereld van retail vol uitdagingen, zij hebben een eigen kijk op deze wereld, zullen altijd voorop lopen, zullen zich altijd afvragen wat de retailer nodig heeft, wat de nieuwe businessmodellen zijn, welke diensten de consument afdwingt en om welke organisatie dat vraagt. Ze zullen hierop reageren met grensverleggende innovaties en krachtige oplossingen.

Samenwerking tussen Valk Solutions en SecPoint

Deze uitdagingen mogen verschillen, van omnichannel, cloud en big data tot 3D-printers, drones en zelfrijdende bezorgauto’s. Valk Solutions heeft zich hierop voorbereid, ze zullen stappen die gezet worden door retailers niet alleen volgen maar hen ook daartoe uitdagen.
Voor een E-commerce marktleider als Valk Solutions is communicatie via email met klanten als Faunaland en Bruna van belang. Dat Valk Solutions niet zomaar met een oplossing aan de slag zou gaan was duidelijk, daarom werd er een test appliance geplaatst om na te gaan of de SecPoint Protector voldeed aan alle wensen van Valk Software.

Samenwerking tussen Valk Solutions en SecPoint

Valk Solutions en de SecPoint Protector

Valk Solutions en de SecPoint Protector

Na een lange testperiode was Valk Solutions overtuigd en werd de test omgezet naar een order, voordat Valk Solutions aan de slag ging met SecPoint was spam filtering een behoorlijk intensieve werkzaamheid.
Diverse platformen van Valk Solutions genereren bestellingen die via de mail verstuurd worden, dit betekent dat de mail-filtering gewoon optimaal moest zijn.
Ook de hoeveelheid mails was een probleem, diverse testen wezen uit dat niet elke Anti Spam oplossing dit aankon zonder een grote vertraging te incasseren. De Protector bleek de ideale oplossing te zijn omdat die wel de grote stromingen aankon.
Nadat de SecPoint Protector was geïnstalleerd was het al snel duidelijk dat dit met de standaard instellingen ook niet ideaal ging. Active Directory ondersteuning was dus noodzakelijk, nadat de juiste setting gevonden was liep alles vlekkeloos.

Johan-Katoele

Johan Katoele

System Specialist

“Technologie voor retailers die vooruit willen.”

SecPoint Nederland

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.