Perimeter Security

penetrator-perimeter-security

Alles op slot met Perimeter Security

Hou uw netwerk gesloten voor hackers met Perimeter Security

Veel ondernemers proberen de bedreigingen voor te zijn met eenvoudige netwerkproducten. Nadeel van deze netwerkproducten is dat alle beveiligingsoptie’s er wel inzitten maar allemaal van een zeer lage kwaliteit zijn. Deze vorm van beveiliging biedt een schijnbeveiliging en het zal niet tegenhouden wat het zou moeten tegenhouden. Vervolgens ontstaan er gaten in uw beveiliging, met als gevolg dat uw bedrijf kan blootgesteld kan zijn aan bedreigingen waar men geen weet van heeft. En zo ontstaan er krantenkoppen, waar uw bedrijf liever niet mee geconfronteerd wil worden.

Met Perimeter Security alsmede vulnerability management krijg u zicht op de status van uw bedrijfsnetwerk, hetgeen u in staat stelt gaten in de beveiliging te identificeren, prioriteren en passende maatregelen te nemen.

Bedrijven gebruiken Perimeter Security om:

  • Hacker aanvallen te voorkomen
  • Incidentenrespons te verhogen
  • Risicomanagement te verbeteren
  • Te kunnen voldoen aan regelgeving (compliance)

Vereenvoudig uw risicomanagement

Bedreigingen zijn complex: vereenvoudig uw risicomanagement

Dreigingen veranderen met de minuut. Om goed inzicht te krijgen aan welke risico’s een organisatie bloot staat, is regelmatig onderzoek naar kwetsbaarheden vereist. Alleen dan kunnen passende corrigerende acties genomen en verrassingen voorkomen worden. Uitdaging hierbij is het om de gevonden kwetsbaarheden op de juiste manier binnen je organisatie te laten landen. Draagvlak van de organisatie en beheerders is hierbij cruciaal.

Is uw beveiliging moeilijk is te beheren, dan nemen de bedreigingen gemakkelijk toe. Om alles te kunnen overzien wat er op het netwerk gebeurt, hebben IT-beslissingsnemers en IT-beveiligingsprofessionals oplossingen nodig:

Wat hebben IT-beslissingsnemers en IT-beveiligingsprofessionals nodig:

  • Automated Netwerk Scanning
  • Passive Vulnerability Scanning
  • Centralized Management.

Wanneer audits en compliance processen geautomatiseerd zijn kun je ze gemakkelijk beheren. De ontdekte beveiligingsproblemen kunnen dan via het Ticketsysteem de juiste prioriteit krijgen en worden toegewezen naar diegene die dit probleem gaat oplossen.

24 uur Netwerkbeveiliging

Overal en altijd 24 uur per dag netwerkbeveiliging

Het beheren van risico’s betekent dat u continu de gezondheid van het netwerk meet en de efficiëntie van beveiligingsprogramma visualiseert. Dit is eenvoudig uitvoerbaar met de oplossingen van SecPoint . De SecPoint Penetrator® is “een all one” one oplossing met vulnerability assessment en vulnerability management in één oplossing.

Met de SecPoint Penetrator® verzekert u zichzelf ervan dat uw beveiligingsteam ten alle tijde de bedreigingen met de hoogste prioriteit kan behandelen. Brede en diepe actieve scans over alle netwerkapparaten, systemen en applicaties verkleinen het potentiële aanvalsgebied. Daarnaast is het belangrijk te weten dat alle Penetrator producten te koppelen zijn met elkaar met het SecPoint distribution systeem.

De Penetrator ® is de meest gebruikte vulnerability scanner ter wereld en bezit de vulnerability assessment en managementmogelijkheden om uw netwerkbeveiliging te versterken alsmede deze PCI en wet-/regelgeving compliant te maken.

De Penetrator ® is zowel beschikbaar als appliance, virtuele editie of in de cloud.