Meldplicht Datalekken

penetrator-meldplicht-datalekken

Meldplicht datalekken 2016: Datalekken melden? Wat moet ik er mee?

Op 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken ingegaan. Bent u al op de hoogte wat deze wet inhoudt?

Meldplicht datalekken 2016: Een goede Security check is aan te bevelen, zodat u kunt voorkomen dat uw gegevens gestolen worden. Indien u hier zeker iets aan wilt gaan doen maar niet goed weet hoe u hier mee om moet gaan, adviseren wij om deel te nemen aan de workshop Become a Security Auditor.

Het is nu tijd voor actie. Security wordt nou niet als iets heel nuttigs beschouwd door veel organisaties . Het kost geld, het houdt mensen van hun werk en wat krijgt u er voor terug? Een risicoanalyse kan aantonen wat de gevolgen kunnen zijn voor een organisatie als een bepaalde maatregel niet wordt genomen. U krijgt natuurlijk meer credit bij uw klant als u kunt laten zien dat het ook nog geld gaat opleveren en dat een eventueel financieel risico wordt vermeden.

Wat betekent de meldplicht datalekken voor mij als organisatie?

Treedt er bij uw organisatie een datalek op waarbij er kans is op verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens? Dan kunt u verplicht zijn een melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Of u wel of niet datalekken melden moet, hangt af van de ernst van het datalek.

In bepaalde gevallen moet u ook de betrokkenen informeren over het datalek. Het hangt van de ernst van het probleem af of u datalekken melden moet.  Meer weten over dit datalekken melden? Klik dan hier voor meer informatie over deze wet

protector meldplicht datalekken 2016 overzicht

En nu wie kan mij nu helpen?

Wij bieden u hulp met ons groot partnernetwerk

Wij kunnen u zeker hulp bieden. Met een groot netwerk aan partners is er altijd wel een partner bij u in de buurt die u kan helpen. Laat ons weten dat u hulp zoekt en wij zoeken een match. Wij houden onze partners up-to-date, dus reken maar dat u met een specialist aan de slag kunt gaan. Elke partner is gecertificeerd en weet waar hij/zij mee bezig is.

U wilt zelf Security Specialist worden of gewoon getraind worden om met de SecPoint oplossingen om te gaan. Bent u een gebruiker dan adviseren wij de workshop Become a Security Auditor. Bent u een ICT reseller neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie om gecertificeerd te worden door SecPoint.

U wilt alleen op de hoogte gehouden worden? Schrijf je u voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van diverse ICT beveiligings-nieuwtjes. Heeft u direct een aantal vragen? Bel of mail ons en wij beantwoorden u vragen zo snel mogelijk. Wilt u een demonstratie of een persoonlijk gesprek? De koffie staat altijd klaar. Heeft u per direct een beveiligingsprobleem? Wij leveren alle producten (appliances) direct uit voorraad, dus geen lange levertijden.

Blijft op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SecPoint Partner worden?

Wij trainen onze partners zodat zij u goed kunnen informeren

Wij kennen drie niveaus: Geregistreerde reseller / Silver Partner / Gold Partner

Alle niveaus zijn zonder sales verplichtingen, maar gebaseerd op inzet en focus. Elk ICT bedrijf dat als ICT beheerder werkzaam is, kan  instappen als geregistreerde partner. Elk kwartaal hebben wij verschillende sessies in de planning. Heeft  u direct behoefte aan een snelle start? Vraag het ons en wij helpen u graag.

Silver Partners zijn constant bezig om de ICT beveiliging bij haar relaties op orde te brengen en te houden. Heeft u marketing of sales ondersteuning nodig? Wij helpen u graag om uw klanten zo goed mogelijk te beveiligingen. Als Silver Partner heeft u 24 uur toegang tot onze VIP Lounge.  In de VIP Lounge kan men 24 uur per dag licenties bestellen, en licentie verlengen wanneer u dit wenst.  U ben hierdoor niet gebonden aan onze openingstijden.

Gold Partners zijn 110 % bezig met beveiliging. Dit zijn dan ook onze toppers waar u voor beide producten terechtkunt. De Gold partners zijn voorraadhoudend, net zoals wij dus ook bij een Gold Partner zou binnen een paar uur geholpen kunnen worden. Gold Partners hebben korte lijn met onze ontwikkelaars en kunnen zelfs bij extreme problemen altijd een oplossing bieden.

SecPoint Succes Partner Programma