AVG Workshop Recensies

Alle feedback over deze AVG Workshop recensies nemen wij mee voor onze volgende workshops. Wij blijven ons continu verbeteren en proberen de deelnemers zo goed mogelijk te informeren om met onze AVG producten aan de slag te gaan.
Aanmelden

AVG workshop recensies

Wat zeggen de deelnemers van de workshop?

secpoint-basa-vijf-sterren

De workshop wordt na afloop altijd geëvalueerd met de deelnemers.

Opmerkingen over deze workshop nemen wij deze mee met de volgende workshop.Wij blijven ons verbeteren en proberen de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden om met Security aan de slag te gaan. Alle materialen zoals de presentie kunnen de deelnemers na de workshop downloaden. Ook hebben we enkele waardevolle documenten ter beschikking gesteld om snel aan de slag te gaan na de workshop.

De onderstaande recensie zijn afgegeven door enkele deelnemers.

2019

VH ict

Geschreven door Mario Steenbergen van VH ICT Diensten

“’Prima workshop, leuke kleine setting. Leerzaam en snelle stof.”

Geschreven door Jeroen Spelt van Piersma.com B.V.

“Interessante mix van pentesting en GDPR.”

Piersma.com B.V.

Geschreven door Olbert Petersen van IntraCircle

“Deze workshop is een goede opstap om zelf aan de slag te gaan.”

Geschreven door Vincent Hagestein van Beckers Computer Service

“Zeer nuttig, stuk theorie en een stuk zien hoe het werkt.”

2018

Geschreven door Marc van Berkel van Linfosys

“Naar de zoektocht om extra informatie te verkrijgen om een perfecte security audit uit te voeren bij onze klanten kwam ik in contact met Martin van Secpoint.
De workshop bood direct helderheid en de manier van uitleg sloot perfect aan bij mijn verwachtingen.
We kunnen vanuit Linfosys nu ook in de praktijk beter testen en rapporteren. Dit alles biedt voor ons een extra dementie aan onze security audit scans.”

Geschreven door Bertjan Overeem van Overeem Telecom B.V.

“Training voor Security Auditor was zeer leerzaam en er werd echt in een notendop verteld wat de belangrijkste zaken zijn die je zelf als bedrijf moet regelen. Daarnaast werden er ook veel goede tips gegeven om onze eigen klanten te kunnen helpen. De interactie en kennis uitwisseling was prima!”

Geschreven door Leonard van Vliet van Gold ICT

“Goed inzicht in wetgeving en tooling. Bedankt!”

Geschreven door Gerard Knol van NoRisk IT Groep B.V.

“Leuke workshop en een interessant product. Hiermee gaan we zeker aan de slag! ”

2017

Geschreven door Sjoerd Weitering van 1nspire

“Duidelijkheid gekregen over de tool en wetgeving. Van mij had het een volledige dag mogen zijn om nog verder in te zoomen.”

Geschreven door Eric van Palen van Netboosters B.V

“Het onderwerp pentesten tijdens de workshop, vond ik interessant maar niet helemaal in lijn liggen met het onderwerp veranderingen in de Europese privacy verordening AVG oftewel GDPR wat werd aangehaald, want het onderwerp pentesten is slechts een klein onderdeel hiervan.”

Geschreven door Piet Walraven van PI-ICT

“Een kleine groep, informele ruimte en heel veel informatie. Na deze workshop staat alles duidelijk op een rijtje voor mij. Nu is het werken met deze informatie het vervolg”

Geschreven door Alain Dehayes van Rosenboom ICT

“Een prima informatiesessie voor de korte tijd die beschikbaar was. Met voldoende algemene informatie ten aanzien van Security. Niet te technisch, en meer dan voldoende informatie over het SecPoint product.”

Geschreven door Kees Paardekam van TOP systems B.V.

“TOP systems B.V. heeft met deze interactieve workshop veel kennis en kunde opgedaan. Beslist een aanrader voor elke dealer!”

Geschreven door Mikkie van Falier van Clïent ICT Groep

“Leuke setting, goed om met andere personen van andere bedrijven te sparren over de uitdagingen op het gebied van IB. Mooie uitleg over een technische tool t.b.v. auditing. ”

2016

Geschreven door Ronnie Jans van Locosoft B.V.

“De workshop is een goede ”eye opener” omtrent security zaken. Het creëert bewustwording. Tevens ziet de Penetrator software er goed uit.”

secpoint-recensie-locosoft

secpoint-recensie-auerplace

Geschreven door Bas Auer van Auerplace 

“Zeer leerzame workshop. Er werd mij veel duidelijk op het vlak van de nieuwe meldplicht Datalekken. Ook het gebruik van de oplossing Penetrator werd duidelijker”

Djahmayhl Gloudemans van Forest-IT B.V. 

“Alles in de workshop word goed uitgelegd. Je krijgt een goede feedback en de vragen worden goed beantwoord.”

secpoint-recensie-forest-it

secpoint-recensie-deltacom

Geschreven door Michiel Lindhout van Deltacom 

“Alles in de workshop word goed uitgelegd. Ik heb veel kunnen vragen.”

2015

Geschreven door Hans de Gooijer van Pet ICT-Diensten  

“Voor ons was deze demonstratie/workshop zeer nuttig/leerzaam. Aangezien wij niet precies wisten wat we van de Penetrator konden/moesten verwachten. De demonstratie/workshop was duidelijk en gaf voldoende theoretische informatie. Het is interessant om te zien wat de hardware/software allemaal kan. Door deze demonstratie/workshop weten wij hoe dit te implementeren is. En is het basis gebruik er van helder. Dit alles in een relatief kort tijd bestek met veel ruimte voor vragen(/opmerkingen).”

secpoint-recensie-pet-ict-diensten

secpoint-recensie-itconnectie

Geschreven door Twan van Seggelen van IT-CONNECTIE 

“De workshop was grotendeels theoretisch en was voorzien van voldoende informatie. De Penetrator wordt reeds regelmatig ingezet bij bestaande en potentiële klanten om de situatie te beoordelen en waar mogelijk te verbeteren. Het inzichtelijk maken van de huidige situatie vereenvoudigd het overtuigen van klanten, om met regelmaat dergelijke scans uit te voeren. Dit is waar wij momenteel vanuit gaan. Het is aan ons om dit goed te kunnen onderbouwen bij een evaluatie bij de klant, met de resultaten van gemaakte scan. De presentatie was zeker leerzaam.”

2014

Geschreven door Joris & Huub van Com4 Automatisering 

“Na het volgen van de workshop “Become a Security Auditor” is het een stuk duidelijker waarop moet worden gelet bij het implementeren van een security audit.”

secpoint-recensie-com4-automatisering

secpoint-recensie-selles-automatisering-b-v

Geschreven door  Selles Automatisering B.V.

“Duidelijke workshop die niet alleen inging op het product maar ook de impact van beveiliging duidelijk maakt.”

Geschreven door Jeroen van Veen van Ifective 

“De workshop was goed alleen basaal op security gericht en te weinig op de appliance daardoor weinig ruimte om het product te proberen.”

secpoint-recensie-ifective

secpoint-recensie-habienet-service-b-v

Geschreven door Didier Versteeg van HaBieNet Service B.V.

“Het was een informatief dagje waarin security punten besproken werden, waar je niet zomaar over na denkt als je er niet dag en nacht in zit. Aangezien het een niet al te grote groep was, kon het lekker persoonlijk blijven en was er genoeg tijd om dieper in te gaan op de onderwerpen die voor mij interessant waren. Ook was deze dag vooral bedoeld om een beetje kennis te krijgen van de Penetrator. De gesprekken en informatie voor de introductie van de Penetrator hebben alleen maar geholpen om meer interesse te krijgen in de oplossing. Kortom een leerzaam en interactieve workshop. Altijd fijn!”

2012

Geschreven door Ko Timmers van LiTiM B.V. 

De “workshop become Security Auditor” vond ik bijzonder interessant. Het geeft enige inkijk in de wereld achter de mens en computer. Iets wat een systeembeheerder vaak maar negeert omdat het maar lastig en vervelend is. Juist omdat je wat meer achtergronden hoort, kun je je er beter in verplaatsen. De workshop gaf voldoende informatie om er mee aan de slag te kunnen. Het paste mooi in een dag.

secpoint-recensie-litim-b-v

secpoint-recensie-questis

Geschreven door Niels van der Pijl van Questis

“Prettige to-the-point presentatie en dito productinstructie. Ook het niet ontbreken van topics als werkprocessen en regelgeving zorgden voor een zeer compleet verhaal.”

Geschreven door Steven Stobbe van Alternate Experience 

Workshop was interessant, maar geenszins voldoende om al zelf met pentesten aan de slag te kunnen. Ook de beloofde informatie aangaande vrijwaring en voorwaarden is zeer summier. Gelukkig wordt er wel steeds benadrukt dat er de nodige risico’s aan pentesten verbonden zijn. Het support van SecPoint mag zich nu nog gaan bewijzen gezien de problemen die er zijn met licentie activatie.[Is inmiddels opgelost, werkt nu]

secpoint-recensie-alternate-experience

secpoint-recensie-mellos-data

Geschreven door Mello Pannenborg van Mello’s Data 

‘’de rapportage uit een test is erg goed te interpreteren ‘’ zodat de gevonden onvolkomenheden snel kunnen worden aangepakt. ‘’Ik ben echt van plan de Penetrator software daadwerkelijk in te zetten om de beveiliging van de netwerken van mijn klanten te verhogen.’’

Geschreven door Roel Schuitman van Regel ICT 

De workshop was in een notendop de essentiële kennis voor een Security Auditor. Zeer leerzaam en helder en bondig. En vooral direct toepasbaar

secpoint-recensie-regel-ict-diensten

secpoint-recensie-darico-ict

Geschreven door Arend-Jan Fiechter van Darico-ICT 

“Ik vond het inhoudelijk en begrijpelijk goed uitgelegd. Wij willen ons security kennis uit breiden en toepassen op onze dagelijkse werkzaamheden. Zeker interessant en leerzaam”