Succesverhaal GKS ICT Solutions

SecPoint Partner

SecPoint klantenbeoordelingen

GKS ICT Solutions
SecPoint

Wie is GKS ict solutions?

De frustratie kan hoog oplopen als je computer crasht, je e-mailprogramma het niet meer doet of als je ineens niet meer bij je bestanden kunt. GKS is een all-round ICT partner, ze verzorgen alles waar ICT voor staat: Internet, Communicatie en Techniek. Ze proberen passend advies te geven als u problemen ondervindt.
Bij GKS werken echte computerhelden die idolaat zijn van hun vak en hier ook in hun vrije tijd mee bezig zijn. Er wordt constant naar nieuwe informatie gezocht zodat zij u de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Bestaat deze oplossing niet? Dan ontwikkelen zij hier zelf software voor.

GKS ICT Solutions en de SecPoint Protector

GKS heeft een Protector van SecPoint in gebruik om spam filtering aan haar klanten aan te bieden
De eerste ervaring met een online anti spam dienst was geen succes, zo was de support slecht, stonden servers soms niet in Europa gehost (wat een probleem kan zijn vanwege de GDPR) en het was niet mogelijk om zelf te bepalen hoe lang mail en spam bewaard werden.
Het niveau van de support was simpelweg niet vergelijkbaar met het niveau van GKS.
Voordat zij gebruik maakten van de Protector gebruikten zij een andere anti spam filter. Zoals eerder vermeld was de ervaring met deze dienst erg slecht.
Ze hebben uiteindelijk na een test periode voor de Protector gekozen omdat het alle bovenstaande criteria bevatte, ook is het erg gemakkelijk de protector te onderhouden.
GKS gebruikt de Protector nu al meer dan 5 jaar, ze hebben de virtuele protector draaien op een VMware ESxI virtualisatie platform waar gemakkelijk capaciteit kan worden toegevoegd als dit nodig is.
Ook het flexibele licentie beleid wordt als prettig ervaren, mede dankzij de goede support van SecPoint.

GKS ICT Solutions en de SecPoint Protector IT & ICT Security

Robert van Kempen GKS ICT Solutions

Robert van Kempen

Directeur GKS ICT Solutions

“GKS gebruikt de Protector nu al meer dan 5 jaar en we zijn nog steeds erg tevreden.”

SecPoint ICT automatisering

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.