Succesverhaal Care for IT

SecPoint gold partner

SecPoint klantenbeoordelingen

antispam
Care for IT

automatiseringsspecialist Care for IT

Care for IT, onderdeel van KTC Beheer B.V., is een dienstverlenend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van IT, Netwerken, Servers en infrastructuur voor industrie en MKB. Wij hebben zorg voor het optimaal functioneren van uw IT. Wij adviseren, leveren en onderhouden uw netwerk, lokaal en remote. Bij Care for IT kunt u daarnaast terecht voor Rackmount Servers, PC’s, notebooks en wat u verder ook maar nodig heeft om de IT van uw bedrijf efficiënt en kostenvriendelijk te beheren.

Als certified GFI reseller maakt Care for IT al jaren gebruik van GFI producten, echter was het geen plug en play product zoals GFI beweerde. Met name het implementeren van het spam filter zorgde voor vele uren aan support, waardoor de kosten flink opliepen. Na een test met een SecPoint appliance bij diverse klanten was Care for IT er al snel uit. De Protector was namelijk wel plug en play en daarna hoefde je er niet meer zoveel mee te doen. De klanten waren tevreden met deze nieuwe oplossing en dit betekende dat Care for ITzich kon richten op proactief ICT.

Inmiddels is Care for IT al meer dan 10 jaar een van SecPoint’s eerste Gold partners, voor Secpoint Nederland en Care for IT beide een prettige samenwerking.
Care for IT werkt samen met onder andere inONE om totaaloplossingen te bieden voor de horeca groothandel. inONE Is het portaal waarin de klanten en leverancier samenkomen, de klanten kunnen hier hun bestellingen invoeren die dan overgenomen worden in Care4Fresh. Deze Care4Fresh fungeert als backoffice en handelt het verder af.

Care for IT is ook een leerwerkbedrijf, ze geven studenten al vanaf het begin de mogelijkheid om te werken in een team van ontwikkelaars. Ze hebben uitdagende projecten waarmee studenten hun competenties kunnen opbouwen.

Care for IT is meer dan 10 jaar SecPoint gold partner

Steven-Koelewijn Care for IT

Steven Koelewijn

CEO Care for IT

“Wat kan Care for IT? Care for IT is in staat om voor uitdagingen een oplossende rol te spelen.”

Wie zijn wij?

SecPoint is in 1999 opgericht in Denemarken, sinds 2006 is SecPoint ook actief in Nederland.
Wij zijn leverancier van security communicatieoplossingen en we geven ook het gehele jaar diverse workshops en trainingssessies.

Meer dan 25 jaar ervaring in Security en Networking

Wij bieden naast onze producten ook workshops aan zodat u als ICT bedrijf fris in de wereld van ICT beveiligingsoplossingen kunt stappen.
Naast onze workshop hebben we ook diverse trainingen van 4 of 8 uur in ons trainingscentrum, bieden wij ook de mogelijkheid om een privé webinar te volgen.

  • Het Deense SecPoint team is gespecialiseerd in het maken van Security appliances om netwerken te beschermen.
  • Daarnaast worden oplossingen geleverd die problemen (vulnerability management) blootleggen zodat die kunnen worden opgelost.

SecPoint antispam

Care for IT

Over Care for IT

Het bedrijf Care for IT, is een onderdeel van KTC Beheer B.V., is een dienstverlenend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van IT, netwerken, servers en infrastructuur voor industrie en MKB.

Wij zijn geen “dozenschuivers”, maar hebben zorg voor het optimaal functioneren van uw IT. Wij adviseren, leveren en onderhouden uw netwerk, lokaal en op afstand.

Bij Care for IT kunt u daarnaast terecht voor Rackmount Servers, PC’s, notebooks en wat u verder ook maar nodig heeft om de IT van uw bedrijf efficiënt en kostenvriendelijk te beheren.