NO BACKDOORS

protector-voorkom-besmetting-blijf-nadenken

Garanties

Na de onthullingen van Edward Snowden en PRISM zijn veel bedrijven zicht bewust geworden dat er veel in de maatschappij gebeurt. Door de grootschalige spionage schandalen door overheidsdiensten, vragen veel bedrijven zich af of zij veilig zijn voor dergelijke afluisterpraktijken. Vaak zijn ze zich er ook niet van bewust dat bepaalde producten binnen het netwerk, zoals firewalls, bij wet verplicht toegankelijk voor overheidsdiensten dienen te zijn.

CALEA wetgeving:

Bij Amerikaanse fabrikanten zijn deze verplichtingen vastgelegd in CALEA wetgeving. De CALEA wetgeving geeft uitgebreide bevoegdheden aan opsporingsinstanties voor digitale surveillance. Daarnaast legt het ook verplichtingen op aan leveranciers van ICT beveiligingsoplossingen m.b.t. toegang verschaffing tot deze producten.

SecPoint heeft als Deense leverancier geen verplichtingen om met welke overheidsinstanties dan ook samen te werken. Hierdoor heeft u als klant de garantie dan SecPoint nooit bewuste backdoors in haar producten zal bouwen.

Dit is één van de belangrijke basis principes van SecPoint

SecPoint ontwikkelt ICT Security oplossingen om ieder netwerk zo goed mogelijk te beveiligen met de best mogelijke beveiligingssystemen tegen zeer schappelijke prijzen. Ons motto is no backdoors oftewel wij hebben geen achterdeurtjes in onze oplossingen ingebouwd.

Klik hier door om meer te lezen over PRISM

no backdoors