High Availability

Zekerheid is een must

Het Internet is toch altijd beschikbaar!

Wij verwachten dat het internet altijd beschikbaar is, dat we altijd onze mails binnen krijgen en dat onze online status niet ter discussie staat. Toch gebeurt het regelmatig dat bedrijven of ondernemers geen extra voorzieningen hebben aangebracht en dat het internet er ineens uit ligt of storingen geeft. In technische termen noemen wij dit downtime. Voor de continuïteit van uw bedrijf heeft dit natuurlijk gelijk nare gevolgen:

Downtime betekent:

  • Geen internet, dus u kunt niets opzoeken in (Google, Bing, Yahoo! Search, Ask)
  • U kunt geen e-mails ontvangen en versturen
  • U kunt geen offerte aanvragen via uw website ontvangen
  • U bent NIET bereikbaar en niemand kan u bellen (VoIP is offline)


Kun
t u zich dit allemaal wel veroorloven?

High Availability = Back-up met maximale beveiliging

Laat uw back-up verbinding niet een last maar een oplossing zijn

Het hebben van een back-up internetverbinding is een deel van de oplossing. Er zijn tegenwoordige veel mogelijkheden, zoals goedkope ADSL of kabel aansluiting (Ziggo) naast de bestaande (Glasvezel) Internet verbinding.  Waar bij de hoofd internetaansluiting goed is nagedacht over de te nemen beveiligingsmaatregelen, doet men bij back-up verbindingen vaak het omgekeerde. Hierbij wordt vaak bezuinigd op de veiligheid, waarbij het beveiligingsbeleid  op de back-up internetbeveiliging niet op de juiste manier wordt doorgevoerd. Grote organisaties hebben standaard een dubbele internet aansluiting. Vaak hebben zij een High Availability oplossing geregeld omdat dit is voorgeschreven. Bijvoorbeeld bij een ISO/IEC 27001 (Information security management).

Alles veilig bereikbaar voor MKB bedrijven.

Grote bedrijven hebben vaak een groot budget en kunnen relatief meer kosten besteden aan de internet beveiliging van hun systemen en netwerken. Bij dergelijke bedrijven is het gelijk een grote schadepost als er geen gebruik van het internet gemaakt kan worden.
MKB klanten hebben ook behoefte om met optimaal beveiligde back-up internet verbindingen te werken. Zowel voor hun eigen bedrijf als voor hun klanten. Vaak is het budget een probleem en wil het bedrijf hier niet te veel voor betalen. SecPoint is van mening dat deze basis voorwaarden voor iedere ondernemer bereikbaar moeten zijn.

SecPoint High Availability de optimale internet beveiliging 

Redundant Anti-Spam = High Availability

High Availability voor Anti Spam filtering

High Availability gaat over beschikbaarheid ondanks toevallige storingen in de hardware, de software en het netwerk of moedwillige verstoringen van buiten af. High Availability heeft een sterke pro-actieve component in de zin dat op basis van monitoring mogelijke verstoringen vroegtijdig ontdekt en verholpen worden.

High Availability gaat over de beschikbaarheid van bijvoorbeeld uw e-mails dubbel opgeslagen op een aparte (virtuele) Appliance in een andere datacenter. Ook met een Backup MX record kan de SPAM Filter modules als backup worden ingezet.

Om het eenvoudig een simpel te houden is de SecPoint High Availability optie in combinatie met een SecPoint Appliance Replacement Unit of een Virtual Replacement Unit is een van de voordeligste oplossing te wereld. Alle oplossingen worden als bundel aangeboden met 1, 2 of 3 jaar subscriptie & support overeenkomst.

Om het eenvoudig een simpel te houden, is de SecPoint High Availability optie in combinatie met een SecPoint Appliance Replacement Unit of een Virtual Replacement Unit, één van de voordeligste beveiligingsoplossingen ter wereld. Of u nu uw back-up verbinding wenst te beveiligen of als u uw Anti Spam appliance redundant wenst uit te voeren aan u de keuze!

Wij denken juist met u mee en komen met betaalbare oplossingen. Dat is SecPoint voor haar klanten!